Not known Factual Statements About jak prodat dům

Wiki Article

Kdybyste srovnal současnou situaci na trhu a situaci, kdy jste do nemovitosti investoval v roce 2010, jak se doba Promenadeěnila?

S praci pana Jana Humhala, REMAX Praha, jsem byla velmi spokojena.Pracoval velmi odborne a vzdy jsem byla vcas informovana o vsech krocich. Vse probehlo pro mne bez jakychkoliv komplikaci a vysledekpro mne vice nez uspokojujici. Mohu jen vrele jeho sluby kazdemu doporucit, nebude zklaman.

A tak nam fakticky i pomahal v pripade, kdy se nase nazory na prodej trochu lisily. Ale diky jeho osobnimu pristupu probehl prodej bez problemu a k nasi spokojenosti. Vrele doporucuji. Hana Klaskova

S panem Zizkou a jeho tymem jen skvela zkusenosti. Dokaze poradit. Realizovali jsme spolecne 2 prodeje nemovitosti.

Pecliva priprava vsech dokumentu a vlastne cely doprovod koupe nemovitosti probehl velmi pozitivne a rychle a to vse podtrzeno uprimnou sympatii pani Hilton. Vrele doporucuji.

Sednica Kriznog štaba posle nekoliko nedelja čekanja održana je danas. Od bar tri mere koje su u danima za nama najavljivane gotovo da ništa nije usvojeno, a poslednja koja je saopštena građanima bila je usvojena preporuka Batuta vezana za građane koji dolaze iz rizičnih zemalja gde se pojavio omikron soj.

Aenean vulputate porta risus sed posuere. Phasellus sit amet blandit augue. Praesent sodales nulla nec vulputate placerat. Ut tempor in ipsum eget eleifend. Odhlásit odběr

S pani Sebikovou spolupracujeme nekolik Allow a nemenili bychom! Pani Sebikova je profesiolnalni, vstricna a ochotna vzdy poradit. Spolupraci s ni doporucejeme!

Pan Babcicky byl velmi napomocny pri nasem prodeji vily. Pan Babcicky prokazal odbornost, obetavost a prikladny pristup ke klientovi. Vzdy doporucil reseni pro komplikovane situace a vybudoval si u nas vysokou duveru, ze pracuje v klientove dobro.

Profesionalita a skvely pristup p. Majera nam pri predaji bytu velmi pomohol ! Všetko nám s personželom vysvetlil, predaj prebehol hladko a rychlo. website Ak by som v buducnosti planovala kupu alebo predaj tak sa určite obratim jedine na p. Majera

S panem Viskou jsem spolupracovala vicekrat a mam s nim jen vyborne zkusenosti. Pokud budu v budoucnosti opet prodavat nebo kupovat nemovitost, urcite to bude s nim. Krome toho, ze je velmi schopny, tak je just take velmi kultivovany a mily. Spoluprace s nim je proste prijemna. Mohu ho jedine doporucit.

"I sreću i suze delim prvenstveno sa Ivanom": Jelena Tomašević o razdvojenosti sa suprugom, ćerki i predstojećem koncertu

Museli jsme půl roku čekat než smlouva skončí. Potom jsme si vybrali jinou – Realimetka a těm se podařilo dům prodat během 3 měsíců a za další two bylo vše dokončeno.

Průměrná čtyřčlenná rodina v České republice placeřebuje za rok one hundred fifty až a hundred ninety tisíc litrů vody. Jak je na tom vaše rodina a kde byste mohli ušetřit?

Report this wiki page